Bli funktionär i F&S

Du ger andra människor hälsa, inspiration, utmaningar och energi.
Du får utbildning, utmaningar, inspiration, utveckling, nya vänner och mycket mer.

Att vara funktionär i Friskis&Svettis är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att överraska, beröra och bjuda på dig själv. Vill du utvecklas och använda dina resurser till något positivt? Har du kraft och tid att engagera dig i ett ideellt uppdrag? Ta då chansen att bli funktionär i Friskis&Svettis
 

Vill du bli ledare

Känner du dig sugen på att vara med i ett härligt team och få leda samt entusiasmera våra medlemmar? För att bli en bra ledare eller spinninginstruktör bör du vara utåtriktad och intresserad av att ta hand om våra medlemmar. God fysik liksom takt- och musikkänsla är några av de krav vi har på dig som söker. Självklart skall du också ha träningserfarenhet av den träningsform du söker till.
 
Nyfiken såklart! Läs mer i Nyfiken på att bli ledare.

 

Vill du bli värd

Som värd  är du en del av det team som skapar en härlig och välkomnande atmosfär på våra anläggningar. Hjälper till att informera, hålla snyggt, svara på frågor och vara till hands för våra medlemmar. För att bli en bra värd bör du vara utåtriktad, ansvarstagande och initiativrik. Att vara värd inom Friskis&Svettis är ett ideellt uppdrag och alltså ingen anställning. Gemenskap och träningsmöjligheter är något du får i gengäld.

Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #64