Köp av artiklar

  
 
Alla Friskis föreningar byter till gemensam webbplattform under hösten och tills dess hänvisar vi till:
Swish 123 552 91 85
Bankgiro 522-7384
Ange namn och medlemsnummer på inbetalningen. Mer info
 

Senast ändrad 2018-10-11 20:20.


Medlemsfest

 
 
Friskis&Svettis firar 40 år som förening under 2018 runtom i landet och Europa. Den 8 september firade Friskis i Växjö genom att bjuda in till medlemsfest på 4Krogar. En hellyckad kväll med mat, prat och dans! Fler bilder...
I vimlet med Smålandsposten 

Senast ändrad 2018-09-15 22:15.


Höstschema

 

Såklart att det blir höst så småningom! Här kan du läsa och ladda ner vårt Höstschema. Nytt i höst är Dans Soft på måndagar som Åsa Andtskär leder och Jympa Station på torsdagar med Tobias och Martin. I övrigt hittar du en härlig mix av träning på våra olika träningsställen.

Senast ändrad 2018-10-11 20:20.


Soft träning

Vi vet att den mjukare typen av träning är viktig för kroppens inspiration till uppbyggnad och återhämtning. Därför har vi i Friskis skapat en inriktning som vi kallar soft träning. Här är det ett ostressat tempo där vi använder utvalda övningar.
 

Jympa soft

Jympa soft är en jympa som har jympans energi men tar extra hänsyn till muskler och leder. Här kan du bygga upp styrka, kondition, stabilitet och rörlighet med säkra rygganpassade övningar till inspirerande musik.
 

Träningsupplevelse

Ett lugnt driv i träningen, ett skönt flöde mellan de olika momenten, t ex finns det mer ställtid och mer tid för att hinna uppleva, förstå och vid behov anpassa övningen.
Övningar och upplägg är utvalda för att ge möjlighet till skonsam och tillgänglig utmaning (med avseende på t ex belastning och utgångsposition).
Extra utrymme för respektfullhet och inkänning för kroppen, själen och träningen. Det kan t ex handla om ett ledarskap där vi uppmuntrar deltagarna att lyssna till sin dagsform/kapacitet och samspela med den.

 

Dans soft

Musiken utgör grunden i skapandet av alla våra danspass. I Dans soft används blandad musik, nytt och äldre, gärna med stor igenkänningsfaktor. Musiken är varierad både vad gäller stil, energi och känsla. Exempel på stilar: musikal, disco, afro, swing, schlager, rock, street, jazz, hiphop, salsa, tango, latino, filmmusik, dansband, soul…osv.
Exempel på energi och känsla: mjukt, hårt, högt, lågt, dramatiskt, sensuellt, coolt, vackert.
 

Träningsupplevelse

Dans soft vänder sig till alla som gillar att röra sig dansigt till musik. Deltagarna blir inspirerade att dansa loss i olika musikgenres uttryck, känsla och rytmik. Upplevelsen är lekfull och utan prestationskrav. I Dans soft är kärnorden dansigt, lustfyllt, uttrycksfullt och tillgängligt. Många ska klara av att hänga med.
 
Belastningen är vald för att ge möjlighet till skonsam och tillgänglig utmaning (med avseende på hjärta, muskler och leder).
Extra utrymme för respektfullhet och inkänning för kroppen, själen och träningen. Det kan t ex handla om ett ledarskap där vi uppmuntrar dig som deltagare att lyssna till din dagsform/kapacitet och samspela med den.
 
 

Senast ändrad 2018-09-15 22:14.


Heja Mösskampen

 
 
Nu drar Mösskampen igång igen. Om du medlem tar med en kompis, vän, sambo, ja vad du vill, som provar vår träning och blir betalande medlem med träningskort, då får ni båda en fin värmande Friskismössa. Så du, dela ut de Prova på-kuponger du får på passen till alla träningssugna i din närhet.

Senast ändrad 2018-10-02 11:18.


Jympa station

Utmanande & energifyllt med styrkecirkel

Jympa passar dig som gillar att träna med musiken i fokus. Rörelserna och känslan följer musikens karaktärer – från glatt och studstigt, via kraftfullt och explosivt till mjukt och harmoniskt. Ledaren inspirerar dig och gruppens energi hjälper dig att orka.

På Jympa får du allt i ett: konditionsträning, styrketräning och rörlighet. Här tränar du sånt som din kropp är gjord för. Du sträcker och roterar, trycker ifrån, springer och hoppar. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och koordination.
 
På Jympa station ger vi styrketräningen extra krydda med redskap som brädor eller vikter. Du blir ett tillfälligt litet team med ett gäng andra på passet och växlar tillsammans mellan olika stationer. Funktionellt och peppande!
 
Jympa station medel passar dig som är igång med din träning. Häng med på en omväxlande åktur med maximalt endorfinpåslag.
 
Första gången? Det är bara att komma!
 
 

Senast ändrad 2018-09-11 20:25.


Webbshopen nere

 
 
Tyvärr har vi fortfarande problem med vår webbshop, och vi har inte kunnat få något besked från vår leverantör när problemet kan vara löst. Betala med bankgiro eller Swish istället och ange namn och medlemsnummer.
 
Bankgiro         522-7384

Swish             123 552 91 85

 
Mycket olyckligt att detta inträffat mitt i terminsstarten. Vi vill därför informera att vi byter hemsida/medlemssystem senare under hösten.
 
Frågor? Kontakta medlem@vaxjo.friskissvettis.se

Senast ändrad 2018-09-15 22:13.


Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #78